Entri di blog ini adalah 50% benar dan 50% tidak benar dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.

_______________________________________________




Saturday, November 29, 2008

Revolution of Guitar & Me (Part 1)

Guitar, mmg aku dilahirkan utk bermain gitar aku atau gitar dicipta utk dijodohkan dgn aku? hahaha!!! So, blog ni lebih kepada ceritagambar je la..Enjoy!



2003


2005



2007


2008

Saturday, September 13, 2008

WeLcoMe To my bLog




Hi,
I just wanna say, "WELCOME people!" to my blog. Thank you! hoho!
Actually, aku dah ade blog sebelum ni. But, aku dah lupa email dan password
blog lama aku tu. (Shit!).
OK, motif blog aku ni still same mcm blog sebelum ni. It's Not only but me, but depends pada isu2 semasa tp yg ade saling kait la.
So, thanks again people. Please enjoy and comment my blog. =)