Entri di blog ini adalah 50% benar dan 50% tidak benar dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.

_______________________________________________




Sunday, September 20, 2009

Dillintroduction

Ok...
My fullname Mohd Aidil Azahar Abu Bakar. Parent aku letak nama ni disebabkan aku dilahirkan pada pukul 8 pagi, ketika umat islam sedang takbir hari raya haji. So, mmg patut seluruh family aku termasuk arwah Datuk & nenek aku tak sembahyang raya. hehe.

Anak sulung dari 5 adik-beradik. aku ade 2 org adik pompuan & 2 org adik laki.
Family aku semua duduk kat kg.pandan. dekat Rumah Flat anggerik desa, blok A.
Pastu disebabkan adik2 aku cam dah boring duk kat situ, bapak aku beli umah kat Tmn Tasik Puteri, Rawang. tp adik aku xnak duk sane plak. so rumah baru tu jadi rumah weekend je la. haha!

Education background aku, erm....
  • Umur 6 tahun (1992)-Tadika Seri Sinar, Tmn Maluri, KL
  • Umur 7 tahun (1993)-Sekolah Kebangsaan (Lelaki) Jalan Pasar 2 (1993-1998)
  • Umur 9 tahun (1995)-Sekolah Rendah Agama Al-watan - kire mase tu pagi gi skola kebangsaan, ptg gi skola agama, mlm mengaji. haha!!
  • Umur 13 tahun (1999)-Sekolah Menengah Kebangsaan Jln Cochrane (skrg SMK Cocharane)
  • Umur 18 tahun (2004)-Matrikulasi Sains Hayat, Kementerian Pelajaran Malaysia.
  • Umur 19 tahun (2005)-Unisel, Ijazah Sarjana Muda Biotecknologi
  • Umur 22 tahun (2008)-Bekerja sbg pembantu penyelidik di Pharmacology Toxicology Research Lab,UiTM, Shah Alam.
hehe...skrg aku sambung wat master kat UiTM, Master of Science (in research).
so, sape2 yg selalu kutuk2 aku, pandang hina, ckp blkg, jgn nak compare kan aku dgn anak2 ko tu. (ade lah kisahnye..haha)

So, ni jela yg bleh aku cite. Aku bukan nak cite psl aku sbnrnye. tp, bak kate org " Salam perkenalan", bg org kenal kita dlu, baru diorg bace blog kita ni.haha!!

Ok la, kalo apa2 nak tanya psl aku. just drop comment je la..nanti aku reply la.
Thanks.