Entri di blog ini adalah 50% benar dan 50% tidak benar dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.

_______________________________________________




Monday, September 26, 2011

Tiada topik

Assalamualaikum semua.

Entri kali ni agak terdesak sedikit memandang aku
dah lama tak pos entri baru.

Idea tu dah ada, tapi cara untuk aku convertkan dia kepada
bentuk penulisan itu agak susah sedikit. Sebab itu
mengambil masa yang lama untuk entri baru.

(yela, sebenarnya aku memang pemalas!)

So, topik kali ni memang tajuk dia "Tiada topik"
Ada aku kisah ke? Ada korang kisah gak?

hahah! Aku dah jauh melalut ni.
Aku harap korang semua sihat2
dan masih lagi sudi singgah ke blog aku yg
tak seberapa ni. Aku pun manusia macam korang.

blog aku pun takde konsep tetap, so takde benda pun
yang nak difokuskan. Selain dari life aku, pendapat aku
serta music.

So, doa-doa kan lah aku untuk menjadi seorang yang rajin.
Nanti banyak lah entri-entri baru. hihihi!


terima kasih!

Thursday, September 8, 2011

Jeritan Gembira di Hari Raya

Assalamualaikum.

Selamat Hari Raya Aidil Fitri
Maaf Zahir dan Batin
Di atas salah dan silap aku
kalau blog aku ni ade menyinggung
perasaan korang.

Hari Raya ni, hari yang kita tunggu2
setelah hampir sebulan kita berpuasa
(hampir - sbb puasa 29 hari je).

Tentu semua tak kira tua muda kecik besar
kaya miskin jauh dekat gembira tahap gaban
Syok wooo raya! setahun sekali je.

Tapi dalam ramai-ramai yang gembira ni
ada yang lagi gembira tahap gaban.
Menjerit kuat2
Orang kita "Takbir di Hari Raya"
tp dia plak "Jeritan di Hari Raya"
nak tahu siapa tak?

Meh click link ni.

--->>> Mereka yang terlampau gembira di Hari Raya <<<---


hihihihihi!!


Selamat Hari Raya
Maaf Zahir Batin