Entri di blog ini adalah 50% benar dan 50% tidak benar dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.

_______________________________________________




Saturday, January 28, 2012

Vote us : MELODISASTER

Salam semua.

Minta tolong semua rakan dan sahabat serta sedara mara ku. hihihi.
Untuk meringankan tulang mengklik kan download lagu band aku
"Wasted waste : MELODISASTER" sebagai satu point undi untuk kami
perform di Hard Rock Cafe.


Cara dia simple je. Yang penting kena ada facebook.

1) Masuk page Hard Rock dan klik like --> Hard rock Fanpage

2) dah klik like, pastu akan kuar camni




3) Pastu, nampak je nama band aku MELODISASTER
korang terus klik DOWNLOAD.

Download lagu kejap je dalam 30 saat kalau pakai Dial-up internet.


1 Download bersamaan dengan 1 Vote
Tapi mcm biasa la, 1 vote untuk 1 account sahaja. Terima kasih!



Tuesday, January 10, 2012

The KING is back !!

Salam semua!!

Ha ha ha! 2012 adalah sangat bermakna,
apabila idola bola sepak aku, join balik
team favorite aku pastu dia score dan jadi
man of the match.

hahaha!!!

THE KING IS BACK !!
ALL HAIL KING HENRY !!



Tapi, time dia score lawan dengan LEEDS united tu,
ramai pedengki - pedengki yang kata goal beliau offside!!?

Kepala otak kau! tak reti main bola jangan nak
mempersoalkan hal bola sepak la sengal.

Nah, tgk! offside ke tak?




THE KING IS BACK!