Entri di blog ini adalah 50% benar dan 50% tidak benar dan tidak ada kena mengena dengan sesiapa.

_______________________________________________




Monday, October 29, 2012

Berakhirnya 2012

Assalamualaikum,

Dah lama aku tak update blog aku ni, bukannya takde idea pun. 
Tapi aku malas sebenarnya. Haha!
Tak sangka eh, tahu-tahu je dah dekat dah dengan 
penghujung tahun 2012. Fuhh!!
Syukur Alhamdulillah, kerana Allah masih panjangkan usia aku.

Macam-macam yang telah aku alami, rasai dan 
hadapi sepanjang 2012 ni.
Aku rasa kalau nak ceritakan kat blog ni
 memang tak larat aku nak menaip.
Suka duka, susah senang semuanya telah 
mewarnai hidup aku sepanjang tahun ni.

Kalau diingatkan balik, aku mampu tergelak je. haha! 
Biarlah, yang lepas tu biarkan la. 
Sekarang ni kita kena hadapi yang akan datang pulak.

Aku sebenarnya tak tahu nak merepek apa lagi dalam entri ni. 
Harap korang terhibur dengan entri kali ni.


Semoga Allah memanjangkan usia kita, InsyaAllah.